Adrivo is dé aandrijfspecialist.

adrivo-logo

Een ruim assortiment en snelle service!

vraag-een-offerte-adrivo
overzichtsfoto-aandrijvingen-adrivo

bestelwagen adrivo

Aandrijfspecialist met expertise in aandrijvingen

ADRIVO verdeelt riemoverbrengingen, koppelingen, remmen, kettingoverbrengingen, lagers, lagerblokken, lineairtechniek, pneumatiek, motoren, reductoren, rollen, trommels en wielen. ADRIVO heeft als aandrijfspecialist hiervoor een top-team met productspecialisten ter beschikking, experten met jaren lange ervaring in de aandrijfwereld.

De aandrijfspecialist biedt doordachte oplossingen

ADRIVO biedt als dé aandrijfspecialist duurzame oplossingen waar de klant centraal staat. Dit realiseren we op basis van ter plaatse uitgevoerde professionele analyses of telefonische ondersteuning, door gedegen opgeleide en gedreven medewerkers die continue worden bijgeschoold om hun doorgedreven kennis steeds op het hoogste peil te houden. Zo garanderen wij onze klanten steeds de meest uitmuntende service en bouwen we aan lange termijn relaties. Hier is over nagedacht, deze mensen weten waarover ze spreken en waar ze naartoe willen. 

De aandrijfspecialist verdeelt topmerken

ADRIVO profileert zich als aandrijfspecialist en dé leverancier op het vlak van aandrijvingen door oplossingen te bieden waar de klant centraal staat en waar kennis en service onze troeven zijn. Het is onze missie om onze klanten technisch bij te staan in de optimalisatie van hun productieapparaat en hierdoor het rendement ervan te maximaliseren. Dit leidt tot meer efficiëntie op de werkvloer, meer werkcomfort en meer winst. Onrechtstreeks dragen we zo ook bij tot de economie. Grote namen uit de aandrijfwereld ondersteunen dit project en hebben hun vertrouwen in ADRIVO gesteld door ze toe te voegen als nieuwe verdeler. Enkele van deze partners zijn OPTIBELT, REXNORD, SCHAEFFLER (INA, FAG), RINGSPANN, KTR, SMC, NDW, HIMMEL, LAT, ITOH DENKI, KUGELLAGER FIEDLER, …

logo-leveranciers-adrico